Etsi lahjakortti:


Maksutavat:

  • Aktia
  • Danske Bank
  • Nordea
  • Osuuspankki
  • S-Pankki
  • Visa
  • MasterCard


Tervetuloa Celian Oppari-verkkokauppaan!

 

Tyttö kuuntelee kirjaa kuulokkeilla.

Ohjeet
Svenska

 

 

 

 

 

 

 

 

---

Huom! Celian tuottamat peruskoulun, lukion ja ammattikoulun oppimateriaalit ovat tulossa maksuttomiksi tammikuusta 2018 alkaen. Lue lisää Celian verkkosivuilta ja tilaa maksuttomuutta käsittelevä uutiskirje

---

Opparista voit ostaa peruskouluun, lukioon ja ammattikouluun

Äänikirjat, DaisyTrio-kirjat ja näkövammaisten Luetus-kirjat ladataan Opparista. Opparista ostettuja kirjoja voivat käyttää opiskelijat, joilla on lukemiseste eli vaikeus lukea painettua tekstiä. Tilaaminen edellyttää palveluun rekisteröitymistä.

 

Ohjeita opettajille

Celian sivuilta löydät tietoa palveluista koululle, tulostettavan lupalapun oppilaiden liittämiseksi äänikirjojen käyttäjäksi kirjastovierailun yhteydessä sekä lukuvinkkejä eri luokka-asteille.

 

Ohjeita kirjojen lataamiseen ja kuunteluun

Katso video äänioppikirjan kuuntelusta mobiililaitteella

Voit tutustua kirjojen käyttöön lataamalla maksuttoman DaisyTrio-esittelykirjanDaisyTrio on kirjatyyppi, joka sisältää tekstin, äänen sekä kirjassa olevat kuvat.

 

Ohjeita oppikirjojen lataamiseen ja kuunteluun. (Celian verkkosivuilla)

 

Kauno- ja tietokirjallisuutta yli 40 000 kirjaa

Voit hyödyntää myös Celian tuottamaa maksutonta kauno- ja tietokirjallisuutta äänikirjoina. Kirjoja on jo kymmeniätuhansia. Lue lisää www.kirjastokaikille.fi

 

Kuuntele mobiililaitteella

Celia suosittelee äänikirjojen kuunteluun maksutonta Pratsam Reader -mobiilisovellusta, jos käytössä on tabletti tai älypuhelin. Voit kuunnella sovelluksella sekä oppikirjoja että lainattavaa kauno- ja tietokirjallisuutta.

Lisätietoa ja ohjeita Pratsam Reader -sovelluksen käyttöön (Celian verkkosivuilla)

 

 

  

 

Tietoa Opparista

Oppari-verkkokauppa on toteutettu Celian ja Kirjavälityksen yhteistyönä. Opparissa myydään Celian tuottamaa saavutettavaa aineistoa peruskouluun ja toisen asteen opintoihin. Celia tuottaa kirjat kaupallisten kustantamoiden oppikirjoista saavutettavaan muotoon.

 

Lue myös Opparin käyttösäännöt.

 

Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntijakeskus, joka tukee yhdenvertaisuutta lukemisessa ja oppimisessa. Celian toiminta perustuu tekijänoikeuslain 17. pykälään, jonka perusteella Celialla on oikeus tuottaa kustantajien julkaisemista kirjoista saavutettavia versioita.